fbpx

Vægttab

Som aut. klinisk diætist, er jeg specialist til at hjælpe dig med et sundt vægttab. Et sundt vægttab er et vægttab, hvor du ikke taber din muskelmasse, men hvor du vil tabe ½-1 kg fedtmasse om ugen, hvis du følger mine anvisninger.

Et vægttabsforløb hos mig, er et forløb i dit tempo og hvor alt er tilladt at spise. Det handler nemlig alt sammen om portionsstørrelser og balance mellem sundmad, motion og så alt det som vi ofte hygger os med i weekenden, så som slik, chips, rødvin og chokolade.

Et vægttabsforløb hos mig handler om alt mulig andet, end lige sund mad og motion.

Det handler om:
• at få klarhed over, hvorfor du er blevet overvægtig
• at finde frem til, hvorfor du måske altid craver sidst på dagen, eller hvorfor du ikke tidligere har kunne holde et vægttab
• at leve dit liv, uden at du skal føle dig anderledes og spise anderledes mad, og fornægte dig selv at leve livet
• at du skal spise dig ud af din overvægt, og ikke sulte dig selv
• balance

Hos mig vil du få brugbar og evidensbaseret viden omkring hvorfor din krop, har brug for både kulhydrater, fedt og protein, samt hvordan du får mest mulig ud af din træning og motion.
Jeg foretager kropsanalyser på dig, således at du kan følge dit vægttab, og se hvordan din fedtmasse og muskelmasse er fordelt på din krop.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til konsultationer hos mig.

Hvis du har en sundhedsforsikring, og et BMI på mellem 30-35, er der mulighed af at få dækket et antal konsultationer hos mig. Du skal blot selv ringe til din sundhedsforsikring og forhører dig.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, til uforpligtende flere informationer.