fbpx

IBS

Har du fået stillet diagnosen IBS – irriteret tarmsyndrom, kan jeg som autoriseret klinisk diætist hjælpe dig af med mange af dine symptomer, såsom de mange daglige diarreer, mavesmerter og oppustethed.  

Jeg kan ikke helbrede dig, men jeg kan hjælpe dig til at få en hverdag og et liv, som er til at leve med. Et liv og en hverdag uden de mange smerter og gener, som du måske har lige nu.

Som aut. klinisk diætist er jeg specialist i fødevarer og deres sammensætning, og har derfor en stor viden omkring hvad forskellige fødevarer indeholder, og hvilke fødevarer som kan give maveproblemer.

Har du IBS, er der også stor risiko for, at du har diagnoserne laktoseintolerance og cøliaki eller lider af tilstanden fruktosemalabsorption. Måske lider du alle 3. Uanset hvad, så er vejledning fra en aut. klinisk diætist ofte en nødvendighed.

Jeg vejlede dig om, hvilke fødevarer du bør spise, for at du får det bedre. Jeg vil kunne forklare dig, hvilke fødevarer du bør spise i mindre mængder, og hvilke fødevarer du helst bør undgå at spise. Det gælder uanset hvilken udfordringer du har med din tarmsygdom.

Jeg tager altid udgangspunkt i den mad du spiser i dag, for så at regulerer i mængder og evt. udelukkelse af nogen af de fødevarer, som jeg ved kan give dig problemer. Derefter vil jeg præsentere dig for de fødevarer, og mængder heraf, som jeg ved vil kunne minimere dine mavegener.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til diætistforløb.

Hvis du bor på Lolland, på Falster eller i Vordingborg og vælger mig som din kliniske diætist, har jeg den mulighed, at jeg kan komme hjem til dig privat, hvis ikke du har mulighed eller overskud til at komme på min klinik i Nykøbing F.

Du er til en hver tid hjertelig velkommen til at kontakte mig, til en uforpligtende samtale.