fbpx

Hjerte-kar Patienter

Hjertesund mad, er lige så vigtigt som din hjertemedicin. Der er hjertekarsygdomme, som du kan spise dig ud af, hvis du får den rette hjælp og vejledning fra en aut. klinisk diætist. Jeg har hjulpet mange patienter ud af deres kolesterol- og blodtryksmedicin.

Hjertekarsygdomme er mange forskellige sygdomme, som alle har med enten hjertet eller blodkredsløbet at gøre. Uanset hvilken diagnose lægen har stillet, så er hjertesund mad en meget vigtig del af din behandling. 

Hjertesund mad kan både være helbredende og forebyggende. Helbredende fordi du ved at spise de rigtige fødevarer bl.a. kan sænke dit kolesteroltal, medmindre det er en arvelig type forhøjet kolesteroltal. Du kan ligeledes, ved hjælp af maden, sænke dit blodtryk. Alene ved at sænke dit kolesteroltal og dit blodtryk, vil du kunne forebygge blodpropper i både hjerte og hjerne.

Er du en af de mange som allerede har haft en blodprop, enten i hjertet eller hjernen, er hjertesund mad lige så vigtig som din medicin, for at forebygge flere blodpropper. Hjertesund mad skal du derfor spise resten af livet.

Hjertesund mad er ikke specielle fødevarer som er svære at få fat på, eller som skal købes i specialbutikker og koster en bondegård. Det er derimod fødevarer, som kan købes i almindelige dagligvarebutikker og som er til at betale. 

Som aut. kliniks diætist, er jeg specialist i fødevarer til hjertekarsygdomme. Jeg kan derfor lære dig hvilke fødevarer du bør vælge at spise, og hvilke fødevarer du bør undgå at spise. Jeg vil lære dig hvad de forskellige fødevarer indeholder, samt hvorfor de er vigtige og gode for dit blodkredsløb. Ved hjælp af denne specielle viden, vil du selv kunne have en stor indflydelse på dit helbred.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til diætistforløb.

Hvis du bor på Lolland, på Falster eller i Vordingborg og vælger mig som din kliniske diætist, har jeg den mulighed, at jeg kan komme hjem til dig privat, hvis ikke du har mulighed eller overskud til at komme på min klinik i Nykøbing F.

Du er til enhver tid hjertelig velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale.