fbpx

Type 2-Diabetes

Har du fået konstateret Type 2-Diabetes pga. overvægt, kan jeg hjælpe dig med at spise dig ud af sygdommen.

Som aut. klinisk diætist, er jeg specialist i fødevarer og har derfor stort kendskab til, hvordan du kan spise dig rask. Jeg kan vejlede dig igennem processen fra syg til rask, og fra overvægt til normalvægt, samt vejlede dig i, hvordan du holder sygdommen væk for altid, og hvordan du kan holde dit blodsukker i balance. 

Holder du ikke din vægt nede resten af livet, så vil du få konstateret Type 2-Diabetes igen, for når først du én gang har fået konstateret Type 2-Diabetes, så vil det for altid ligge i din krop.

Diabetes skal tages meget alvorligt, for det er en rigtig lumsk sygdom, som har så mange forfærdelige følgesygdomme. Ukontrolleret diabetes kan bl.a. forårsage hjertekarsygdomme, nyresygdomme, øjensygdomme og nervesygdomme.

Type 2-Diabetes er ofte opstået pga. overvægt. Alt forskning viser at Type 2-Diabetes er mere arveligt, end først antaget. Hvis en af dine forældre er overvægtige og har Type 2, så er der 40 % risiko for at du også får det, hvis du selv er overvægtig. Hvis begge dine forældre er overvægtige og begge har Type 2-Diabetes, så er risikoen 80%. Hvis dine egne børn så er overvægtige, ja så der stor risiko for, at du giver sygdommen videre til dine børn. Bl.a. derfor skal sygdommen, tages alvorligt.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til diætistforløb.

Er du overvægtig, har et BMI over 30, og har du en sundhedsforsikring, så er der mange forsikringsselskaber som dækker forløb hos en aut. klinisk diætist.

Hvis du bor på Lolland, på Falster eller i Vordingborg og vælger mig som din kliniske diætist, har jeg den mulighed, at jeg kan komme hjem til dig privat, hvis ikke du har mulighed eller overskud til at komme på min klinik i Nykøbing F.

Du er til en hver tid hjertelig velkommen til at kontakte mig, til en uforpligtende samtale.