fbpx

Foredrag og madværksteder

Vil jeres forening, virksomhed, institution, skole eller kommune, gerne have ny viden omkring kost anbefalinger, sund mad og motion, så kontakt mig, for jeg vil kunne hjælpe jer.

Jeg kommer gerne ud til foreninger, virksomheder, institutioner, skoler og kommuner, for at holde foredrag for jeres medlemmer, medarbejder, børn, unge eller ældre.

Alle foredrag bliver skræddersyet til lige netop det, som I gerne vil have viden omkring. Der er også mulighed, for afholdelse madværksteder.

Et foredrag indeholder emner som jeres forening, virksomhed, institution, skole eller kommune, har behov for at få noget viden omkring. Det kunne f.eks. være hjertesund mad, mad til KOL-patienter eller kost og motionsanbefalinger til ældre eller til børn i forskellige aldersgrupper.

Mulighederne er mange, og uanset hvilke emner I kunne ønske jer, så er foredraget målrettet til jer.

Jeg har tidligere haft stor succes med madværksteder i nogle af Region Sjællands kommuner, med madværksteder i dagplejen, vuggestuer og børnehaver. Her laver jeg nemme små måltider sammen med børnene, dagplejer og/eller pædagoger. Institutionen afholder alle udgifter til råvarer.

Jeg har ikke faste priser på hverken foredrag eller madværksteder, da prisen afhænger af tid, forberedelse, samt om der laves aftaler omkring afholdelse af flere foredrag eller madværksteder.
Alle er velkommen til at kontakte mig, til yderlige uforpligtende oplysninger.